Restauranter

Restauranter i Geiranger

Frisk luft, frisk mat
Geirangerfjorden er et must for alle nordmenn å se, når tusenvis av turister tar turen dit hvert eneste år, hvordan kan norske mennesker overse dette stedet, en av våre aller mest kjente turistdestinasjoner?

Om du ikke har besøkt Geiranger bør du virkelig skrive ned en slik tur i planene dine for den nærmeste fremtiden. Geirangerfjorden er unik, den er så vakker at det er umulig å beskrive den med ord. Ei heller er bilder godt nok – man må beskue fjorden selv. På etterkant kan man titte på bilder og i hvert fall ha et minne om stedet, men ikke ellers. Når du først er der oppe er det også uunngåelig å spise den fantastiske, friske maten Geiranger har å by på.
Fisken er som best når den kommer rett fra fjorden, sies det. Nordisk Bistro og Westerås Gård er de to fineste restaurantene i Geiranger – om du ikke bryr deg om prisen for et smakelig måltid med en nydelig utsikt over Geirangerfjorden, er det disse to du bør besøke. Området har dog mye mer å by på!

view trough a window to geiranger fjord in norway

 

Lokale råvarer brukes alltid når det er mulighet for det, her får du altså ordentlig norsk mat i øverste klasse med en utsikt som vil få deg til å måpe. Brasserie Posten er perfekt for deg som tar turen med Hurtigruta og kun har noen timer i land ved Geiranger. 3-retters middag på Brasserie Posten er en uforglemmelig opplevelse.

 

Noe for alle og enhver
Uansett om du foretrekker å sitte i mange timer og spise god mat med fantastiske utsikter, eller stikke innom for å ta en kaffe og noen utmerkede kanelboller, har Geiranger noe å tilby deg. Mange nye steder har dukket opp på Stranda de siste årene, selvfølgelig på grunn av det stadig økende antallet turister som kommer hit.

 

Olebuda Restaurant er blant vinnerne på Tripadvisor, der hjort og diverse sjømat anbefales på det sterkeste. Grande Fjord Hotel er ypperlig for deg som vil overnatte midt i Geriangerfjorden med utsikter du vil huske resten av livet, mens Geiranger Skysstasjon er stedet for kaffeelskeren som vil ta en pause fra lange gåturer med noen kanelboller og en kopp americano.
Vil du dyppe deg inn i en tradisjonsrik opplevelse uten å betale opp mot tusenlappen for en middag for to, er Naustkroa et godt alternativ. God mat til rimelige priser og minst like gode utsikter som ellers i Geiranger. Mange budsjettreisende velger Naustkroa for den genuine følelsen – sørg for å prøve ut deres biffsnadder med bakt potet, eller kjør på med deres velkjente pizza.