Restauranter

Nordlændingen i Harstad

Harstad er en av sju kommuner i Sør-Troms fylke. Her er det vill og vakker natur, med alt fra skjærgård, arktisk hav og ville fjell. Det er midnattssol, mørketid, samt flust av aktiviteter for store og små. Folket her er glad i sosialt samvær, i musikk og en hyggelig prat over et godt måltid mat. Kommer du hit på ferie, kan du tilbringe dagen med å besøke verdens nordligste steinkirke. Kirken er fra år 1250. Eller kanskje du vil besøke en skonnert fra 1868? Du kan også dra på jakt etter nordlyset, oppleve samisk kultur og dra på havsafari for å se etter hval og sel. Om kvelden tar du deg en tur til Nordlændingen i Harstad. Et kulturkonsept med god mat og drikke i kombinasjon med god underholdning.

Levende musikk og annen god underholdning

Nordlændingen i Harstad ble pusset opp for ikke så lenge siden. Flotte lokaler og et utbedret uteområde, gir rom for mange hyggelige stunder med levende musikk, quiz og karaoke. I tillegg kan du kose deg med god mat og drikke sammen med hyggelige venner. Dette er også stedet for festivaler og konserter om sommeren, så her er det definitivt liv og røre året rundt. Er du en av de fastboende eller gjest i byen over lengre tid, så kan du trimme de små grå med å delta i den populære quizen. Kanskje du og laget ditt kommer til finalen? Det er mange norske musikere som har spilt på scenen her. Mange band og artister er med på å skape liv og varme i den lange mørketiden, som for eksempel Marion Ravn. Nordlændingen i Harstad er også med på å bidra til at miljøet og kampånden i byen, holdes i hevd, som sponsorer av ulike arrangementer.

Opplev midnattssol og nordlys

A man watches the Aurora Borealis by a derelict farm building, Stars shine brightly within the surrounding darkened sky. North-Eastern Iceland

Den nordlige delen av landet vårt inneholder mye vakkert. En ting er naturen. Her finner du alt et hjerte kan begjære. Vakre og ville fjell for turer til fots eller på ski. Flotte skjærgårder man kan oppleve i båt om sommeren og vakre fiskevann. Det vakreste av alt er nordlyset og midnattssolen! Tar du kontakt med turistkontoret, kan du være med på flotte turer ut i landskapet, der målet er å finne nordlyset. Kommer du om sommeren, er midnattssolen en flott og annerledes opplevelse. Den er grunnen til at sommernatta oppleves så lang. Ingen vil legge seg, men nyter i stedet for flotte kvelder med musikk og venner. Slik man gjør om man tar en tur til Nordlændingen i Harstad. Å oppleve en festival eller konsert her på sommerstid, under en himmel opplyst av midnattssol er definitivt en opplevelse du aldri vil glemme. Det er noe som alle bør få oppleve minst en gang i livet!