Restauranter

Klærne barna trenger til matreisen

Tiden hvor en tur langs norske riksveier betydde kioskmat eller et krobesøk er over, nå finnes det heldigvis mange herlige restauranter langs norske veier. Disse spisestedene er stolte over å servere både tradisjonsmat og mer moderne retter – og best av alt, de serverer noe for alle, inkludert barna. Men hva skal egentlig barna ha på seg når man besøker restauranter rundt omkring i Norge? Vi gir deg svaret!

Klær som alle vil like

Når man velger klær til barna, enten det er fra kidsbrandstore.no eller et annet sted, så er det viktig at alle liker dem – både store og små. Når du sjekker utvalget på kidsbrandstore.no kan det derfor være en god idé å la barna være med på kikke.

Du bør velge klær i basisfarger, og som er behagelige å sitte med i bilen – men som også er praktiske hvis dere skal stoppe å gå en tur. En regnjakke bør også alltid ligge i baggasjerommet, i tilfelle det skulle bli dårlig vær – slik det jo ofte kan bli i Norge.

De fleste restauranter er runde i kantene når det gjelder barn, så her kan man gå i både kjole og t-skjorte. Dere kan rett og slett la humøret og været bestemme antrekk. Det er dog viktig at klærne er store nok, slik at de ikke føles for trange når den gode desserten er fortært.

Du finner klær i mange ulike størrelser på brandstore.no, og garantert noe barnet ditt har lyst til å ha på seg når dere skal ut og spise.