Okategoriserade

Hva gjør en restaurant bra?

Hva skiller en god restaurant fra en dårlig restaurant? Dette spørsmålet stiller folk seg selv når de skal starte et spisested. Kanskje du også undrer over dette etter du har spist ute? I denne artikkelen skal vi prøve å svare på hva som gjør en restaurant bra.

God service er essensielt

Mange mener at maten ikke nødvendigvis trenger å være ekstremt god, så lenge personalet er hyggelige. Ofte er det viktigste for å føle seg godt ivaretatt på restaurant at du får en god kundeserviceopplevelse. Det er faktisk mange mennesker som velger å gå tilbake til en restaurant med god kundeservice og helt ok mat, enn å gå til en restaurant som har sykt god mat, men dårlig service. Er ikke det ganske vilt å tenke på?

En unik opplevelse

Det å dra på restaurant er ofte dyrt, så det mennesker er på jakt etter når de tar turen ut er en unik opplevelse. Det er derfor så mange nye restauranter og nye konsepter som slår an, fordi folk vil oppleve noe nytt.

Det å prøve ny mat og få nye impulser er også noe som gjør en restaurant interessant for besøkende. Mange vil anbefale restauranter til bekjente når de har hatt en god opplevelse, og vi foretrekker anbefalinger fra folk vi kjenner. Gode anmeldelser på Tripadvisor er fint, men vi lar oss lettere påvirke av bekjente.

Prisen teller

Noen mener at det som gjør en restaurant bra er rimelige priser. Vi kan nok også slenge oss på og si at vi er enige i dette. Derfor følger vi gjerne med på nye restauranter som prøver å gjøre det å spise ute litt rimeligere. Alle hadde vel gått på restaurant oftere, dersom det var billigere?

Har du noen kriterier til hva som gjør en restaurant god?