Restauranter

Ekstra bordplate

Norge har lange tradisjoner med å nyte måltider sammen. Både sammen med den nærmeste familien, men også sammen med gjester av alle slag. Ofte kan det være i forbindelse med helg, men også ved bursdag eller konfirmasjon er det ofte festmiddagen blir avholdt hjemme i det private hus. En av de store problemene mange står overfor er plassmangel. De fleste har plass til et lite bord hjemme, men ofte ikke mer enn det. For å løse det problemet kan det være praktisk å ha et bord med ekstra bordplate. Skal dere spise alene har dere bordplaten nede og om det er festligheter, kan dere enkelt feste på en ekstra bordplate.

matlangsnasjolanle1.no

Mye har endret seg – En historie om bordet

Bordet er ofte mer enn en praktisk innredning. Ofte er det der det sosiale samværet er. Opp gjennom historien har bordet vært samlingspunkt for familien og de resterende menneskene i bygda. De seneste årene er vi norske blitt mer styrt av klokken. Både på grunn av jobb, men også på grunn av skole og aktiviteter for barna. Derfor er ikke bordet det samme sosiale samlingsstedet som det var før. Derfor har bordet blitt mye mer en praktisk innredning. Måltider blir ikke spist der av hele familien samlet lenger. Derfor er en ekstra bordplate tingen å skaffe seg. Eller kjøpe et bord med en hank, noe som gjør at du enkelt kan slå bordet sammen for bedre plass. En av de nettsidene som har et godt utvalg av praktiske bord, for de fleste anledninger er www.furniturebox.no. De faktorene som er viktig å tenke på ved kjøp av enten bord eller ekstra bordplate, vil være rengjøring. Er det enkelt å rengjøre og passer det sammen med de resterende innredningene på kjøkkenet eller stuen.

Ved innredning av hjemmet – Tenk kreativt

Det er ikke billig å handle innredning til hjemmet. Uavhengig om det er et TV, sofa eller bord. Det er derfor mye viktigere å tenke funksjonelt. Mange ting som spiller inn vil være om du er alene, om små barn vil være til stede, om materialet er bra og så videre. Rundt i hele Norge finnes det mange butikker, som har hjemmeinnredning som spesialområde. Du vil finne produkter i alle prisklasser. Det kan være lurt før innkjøp og søke litt på internett. Kanskje du vil finne noen gode tips, testing av bord og ekstra bordplater, eller du kan finne den nærmeste butikken. Tilbyr butikken gratis levering, gode returbetingelser og gratis eller billig montering. Plass vil være en annen viktig faktor. Om du bor i leilighet eller i et hus. Det er mange ting og tenke på, men når man har kommet til butikken vil det være enkelt og greit og finne drømmebordet. Mulighetene er store og de siste årene har det blitt mer populært og innrede hjemmet sitt i retro stil. Mange velger utradisjonelle metoder. Går heller på loppemarked enn tradisjonelle butikker. Ofte med skatter som bord og andre møbler fra 1800- og 1900-tallet.