Okategoriserade

Bestill norsk takeaway mat til din neste date!

Har du ordnet deg en date hjemme hos deg selv? Hvordan ordner du deg med maten? Vis at du er i takt med tiden, og bestill norsk tradisjonsmat til deg og din utvalgte!

Den beste måten å vinne over din utvalgte på går via magen. For mat er ikke bare noe en inntar for å stille sulten. Det er også snakk om følelser. Og det passer vel godt på date? Det handler bare om å ta et par riktige valg – noen grep som garanterer suksess, og redusere alle kilder til stress.

Det handler om å bestille takeaway-mat på din neste date!

Takeaway trend

Trenden med takeaway-mat bare fortsetter. Ikke minst takket være de mange nye leverings- og bestillingstjenestene som er kommet på markedet, for eksempel www.just-eat.no. Bestilling av mat på apper eller nettsider har vært populært i mange år utenfor Norge. Men her har det tatt helt av den siste tiden.

Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Takeaway er enkelt. Selvsagt er vi alle matinteresserte. Og vi har hyllene fulle av kokebøker, og har sett hundrevis av timer med matlagingsprogrammer på TV. Bare den siste måneden. Men så er den denne lille detaljen som faktisk setter grenser. Knapphetsfaktoren ingen klarer å løpe fra:

Tiden.

Mangel på tid

Mangel på tid er et faktum. Ikke bare for småbarnsfamilier, selv om disse selvsagt stiller i en helt annen kategori. Vi skal presse alt inn i våre allerede pressede timeplaner. Og på toppen av det hele er vi selvsagt kresne og bevisste på hvordan vi vil ha ting gjort.

Som for eksempel når det handler om mat.

Aldri før har det vært så mange matinteresserte nordmenn, og en kan få prestasjonsangst bare ved å tenke på å skulle servere mat hjemme. For hva om gjesten eller gjestene er ekstra matinteresserte? Eller det som verre er: Kokk?

Restaurantmat levert på døren

Men det er jo nettopp her alle disse takeaway-appene og -tjenestene kommer inn i bildet. For nå er det super-enkelt å bestille akkurat den maten du vil ha, når du vil ha den, uten at det pipler ut en eneste svetteperle.

Det er noe som passer utmerket til date, og det er da vi kommer inn på vårt mattips for deg som skal ha date hjemme hos deg selv.

For på de mange takeaway eller delivery-appene kan du velge mat fra ekte restauranter. Ikke bare den typiske kinamaten eller den noe enkle pizzaen fra den tyrkiske pizzabakeren på hjørner.

Vi snakker om restaurantmat levert rett på døren din!

Norsk tradisjonsmat rett hjem

Selvsagt kan du velge sushi, sashimi, dim-sum, indisk eller helt topp gourmetmat. Men tips nummer to går på å velge tradisjonsrik, norsk mat. Dette er nemlig i skuddet som aldri før. Mange tenker kanskje på norsk tradisjonsmat som noe turistene spør etter når de er på Norgestur. Og som vi ellers sparer til litt kjedelige anledninger, utenom de store høytidene som jul og nyttår, da.

Men kvaliteten på restauranter som server tradisjonsmat har økt. Og om du bestiller fra en god restaurant, vil du imponere daten din på mange plan.

Ikke glem klærne

Så enkelt kan det altså gjøres. Bare ikke glem de andre, små detaljene. Som å hente noe god fra polet, og å kle deg litt opp. Er det lenge siden du kjøpte noe nytt til garderoben er dette en super anledning. Hent inspirasjon fra en av de mange motebloggerne. Og vær litt modig i fargevalg.

Det kan betale seg.

www.zizzi.no kan du bestille flotte, tidsriktige klær på nettet. Bare sørg for litt margin på leveringstiden.